Tisztelt Betegek / Hozzátartozók!

A GMN-MED BT. háziorvosi alapellátást nyújtó Egészségügyi Szolgáltató, mint gyógyító szervezet legfontosabb célkitűzése hogy, a szolgáltatásait igénybevevő valamennyi páciens / beteg számára hozzáférhető, megfelelő színvonalú és megkülönböztetés nélküli ellátást biztosítson. Házirendünk a gyógyulást váró, segítségre szoruló betegek és hozzátartozóik, továbbá az egészségügyi szolgáltatást végző szakemberek számára egyaránt útmutatóként szolgál.

Díjköteles szolgáltatások

Gépjármű-vezetői (1. alkalmassági csoport), belvízi hajózási szolgálati és belvízi kedvtelési célú vízijármű-vezetői egészségügyi alkalmassági vizsgálat, III. és IV. osztályú tengeri kedvtelési célú tengeri vízijármű-vezetők időszakos és soron kívüli egészségügyi alkalmassági vizsgálata

A bevezetésre került Várótermi Információs Rendszer (V.I.R.) célja, hogy megkönnyítse és átláthatóbbá tegye a rendelésre érkező betegek rendelőbe történő bejutását.

A GMN-MED BT. háziorvosi alapellátást nyújtó egészségügyi szolgáltató területi ellátási kötelezettsége kiterjed Mátészalka alábbi közterületeire: