Szalka Praxis

Mátészalka, Kálvin tér 7.

A D-vitamin jelentősége sokkal nagyobb, mint eddig gondoltuk. A D-vitamin leginkább a csontanyagcserében betöltött szerepéről ismert. A napjainkban is folyó tudományos kutatások azonban számos olyan jelentős hatására derítenek fényt, amelyekre korábban nem is gondoltunk volna.

Bővebben...

A Flavonoidokról az elmúlt években több kutatás és tanulmány is megjelent. A jelenlegi ismereteink szerint nagyon fontos szerepet játszanak az egészségünk megőrzésében és a betegségmegelőzésben.

Bővebben...

Az OMEGA-3 zsírsavak szerepe a táplálkozásban és a gyógyításban

Az omega-3 zsírsavak mindig is jelen voltak az emberiség táplálkozásában, de csak az utóbbi évtizedekben ismerték fel, hogy milyen fontos szerepük van a szervezet megfelelő működésének fenntartásában, az egészség megőrzésében, és a betegségek gyógyításában.

Bővebben...

A jó választáshoz táplálkozási alapismeretekre van szükség, ugyanis minden „gyógyító" étrend alapja az egészséges összetételű étrend. Ehhez igazodnak a különféle betegségek speciális igényei, mint az emelkedett vérzsír szint esetén a zsírszegény, cukorbetegség esetén a szénhidrátszegény étrend vagy magas húgysavszint esetén a purinbevitel csökkentése.

Bővebben...

Bejelentkezés

Ki olvas minket?

Oldalainkat 207 vendég és 0 tag böngészi

Legújabb felhasználók

  • nagylaszlone
  • whiteproduct
  • ambrozia64
  • BrGossS
  • AwqgzAgorm

Oldaltérkép