Nyomtatás

Ha elfelejtette a jelszavát vagy felhasználói nevét, a rendszer emlékeztető levelet küld a regisztráció során megadott e-mail címre.

Ehhez a honlap jobb oldalán, a baloldali oszlopban lévő <Bejelentkezés> modulban látható <Elfelejtette felhasználónevét?> vagy <Elfelejtette jelszavát?> linkre kattintva (a képen piros nyilakkal jelölve), az e-mail címének megadása után emlékeztető levelet fog kapni.

 

Az e-mail cím megadása után még ki kell tölteni a mező alatt található, úgy nevezett <Ellenőrző kód>-t. Ez egy „furcsa”, két részben megjelenő, képet, számokat, betűket, foltokat tartalmazó ablak. Ez egyfajta védelem az úgynevezett számítógépes robotok ellen. Mindkét szót vagy számsort be kell írni a <Gépelje be a két szót> feliratot tartalmazó mezőbe. Ha a karakterek nem olvashatóak, lehet újat kérni a körbefutó nyilak ikonjára kattintva (a hangszóró ikon felett). Ha a hangszóró ikonra kattint, akkor a zaj mellett angolul hallható betűket illetve számokat kell az üres mezőbe beírni. A kérdőjelre kattintva a védelem súgója jelenik meg.

A karakterek beírása után kattintson az <Indítás> gombra! Ha nem egyeznek meg a feltüntetett szavak vagy számok az Ön által beírt karakterekkel, újra lehet próbálkozni.

A levél tartalma attól függ, hogy mi az, amit elfelejtett.

piping-physical
Kategória: Útmutató