A honlapról

A honlap célja elsősorban az, hogy információkat nyújtson a praxis betegei számára, ezúton "beszéljünk meg" olyan dolgokat, amelyekre esetleg a rendelés közben nem marad idő. Ilyen információk találhatóak a Betegségek és az Életmód modulokban. A tájékoztató anyagok segítenek eligazodni az egészségüggyel kapcsolatos hivatalos ügyek intézésében, hasonló célt szolgál a letölthető dokumentumok modul is. A honlap egyes funkciói csak előzetes regisztráció majd ezt követő bejelentkezés után vehetőek igénybe. Ehhez és a honlap egyéb funkcióinak használatához segítséget nyújtanak a Használati Útmutatók modul menüpontjai. A regisztráció véglegesítése nem automatikusan történik, a regisztrált tagok és a honlap biztonságának megőrzése érdekében minden egyes regisztráció ellenőrzésre kerül. A regisztráció lehetőséget biztosít recept igénylésredokumentumok küldésére és applikáció segítségével történő időpont foglalásra is. Tájékozódhat továbbá a mátészalkai ügyeletes gyógyszertári beosztásról is. Az olvasók és felhasználók javaslatait, kritikáit örömmel fogadjuk, erre lehetőséget biztosít a Kapcsolat modul levélküldő űrlapja.

Hasznos időtöltést, kellemes böngészést kívánok Mindenkinek!

Ünnepi munkarend

2024. 05. 20. - Munkaszüneti nap (Pünkösd)
Nyitás: 2024. 05. 21-n​ 8:00-kor.
2024. 07. 01. - Semmelweis nap
Nyitás: 2024. 07. 02-n​ 8:00-kor.

Influenza oltás

A 2024/25-es szezonra kifejlesztett influenza oltást előreláthatólag ez év novemberében kezdjük majd el beadni.
Amint a rendelőnkben elérhetővé válik, minden nap 11 óra után, időpont egyeztetés nélkül lehet jelentkezni az oltóanyag beadása céljából.

további részletek

COVID oltás

Új hír a COVID oltással kapcsolatban.
A Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ Járványügyi és Infekciókontroll Főosztály Kórházhigiénés és Hatósági Osztály tájékoztatása alapján 2023. 51. héttől a kórházi oltópontokon elérhető a Spikevax XBB 1.5 (Moderna) COVID-19 elleni vakcina. Időpont foglalás ide kattintva lehetséges. A Mátészalkához legközelebbi oltópont: Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei​ Oktatókórház Nyíregyházi Jósa András Tagkórház.