Rendelés

Betegbejelentkezés és betegfogadás 
  Betegvizsgálat előzetes bejelentkezés/előjegyzés alapján történik. Az időpont kérés lehetőségei:
    - rendelési időben telefonon (44/311-453), akár az adott napra is.
    - internetes bejelentkezés NetDoktor Páciens applikáció segítségével (iOs, Android)
    - sürgős, életveszélyes esetben bejelentkezés nélkül fogadjuk a betegeket.
  Amennyiben az adott napra már nincs időpont, de a megjelenés nem tűr halasztást, az érkezési sorrend határozza meg a bejutást. Ebben segítséget nyújt a Várótermi Információs Rendszer (V.I.R.), amelynek működéséről ide kattintva olvashat részleteket.

A rendelési idő munkanapokon 8:00-tól 11:00-ig tart, 11:00-tól 12:00-ig prevenciós rendelést tartunk. Ez utóbbi kizárólag előjegyzést követően vehető igénybe.

Receptírás
  Receptírás miatt nem szükséges bejelentkezni, ilyen igény bejelentése
    - a honlapon
    - NetDoktor Páciens applikáció segítségével (iOs, Android)
    - telefonon (44/311-453)
    - rendelési időn kívül, üzenetrögzítő segítségével (44/311-453)  is megtörténhet.
A gyógyszerek kiváltása az adott napon befutott igények feldolgozását követően lehetséges. Javasoljuk, hogy a leadott receptek kiváltása céljából 12 óra előtt ne keressék fel a gyógyszertárakat, mert a vények feltöltése a napi terheléstől függően folyamatosan történik, így nem garantált, hogy néhány perccel a leadott igény után már kiválhatóak a gyógyszerek. Ha esetleg sürgős felírás lenne szükséges, akkor ezt jelezzék az igény leadásakor!

Tervezett betegszállítási igény leadása a rendelési időben telefonon (44/311-453) vagy személyesen, legalább 24 órával a szállítás előtt lehetséges, szállítási utalvány kiállításával egyideűleg.

Fekvőbeteg otthonában történő vizitje előzetes megbeszélés alapján történik.

Beutaló kiadása szakrendelőbe CSAK vizsgálat után lehetséges, előtte szükséges az időpontkérés. Ez alól kivételt képez a szűrővizsgálatokra történő beutaló igény.

Szakorvosi leletek visszahozásakor (a várakozási idő csökkentése érdekében) is szükséges az időpontkérés, de lelet küldés megtörténhet telemedicina keretein belül is. A honlapon keresztül is lehetőség van dokumentumok feltöltésére.

Kúraszerű injekció beadása bejelentkezés nélkül történik a reggeli órákban (7:30-8:00).

Igazolások kiadása (közgyógyellátás, adó kedvezmény) az igény leadását követő munkanapon lehetséges, de ez - amennyiben a betegforgalom ezt lehetővé teszi - akár az igénybejelentés napján is megtörténhet.

Üzenetrögzítő használata
  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a rendelőben működő telefon segítségével lehetőség van üzenet hagyására. Amennyiben nem szükséges a visszajelzésünk (pl. szűrővizsgálatokra történő beutaló igény, ismételt gyógyszerfelírás, stb.) akár a délutáni vagy esti órákban is hívható a rendelő. Kérjük, az azonosíthatóság érdekében ilyen esetben pontosan adják meg adataikat (név, lakcím, életkor), az igényelt beutalókat, gyógyszereket (tételesen felsorolva, vagy a „szokásos” havi szükségletet jelezve), a tévedések elkerülése érdekében! Ezzel a lehetőséggel elkerülhető a reggeli órákra jellemző telefonvonal foglaltság, és lehetséges a kedvezményes időszakban történő telefonhívás. Az így beérkezett igényeket a következő munkanapon teljesítjük.

  További részletekről a Házirendben olvashat.